Sunday, 4 September 2011

10 POSISI MENGHISAP ZAKAR SUAMI TERSAYANG

Atten-hut
Posisi ini lebih memberi kenikmatan kepada suami kerana zakar dihisap secara sepenuhnya hingga kepangkal.
 Permainan teruna
Teknik ini sesuai diaplikasikan selepas atten hut,,Ia lebih relaks dan tenang.

 Terapi Oral
Posisi yang sesuai buat zakar suami yang besar dan melazatkan jika hanya kepala zakar dihisap berulang kali.


 Biasa
Cara kebanyakan wanita asia menghisap zakar suami..suami anda pasti mampu bertahan lama dengan cara sebegini.
 Menghendap.
Sesuai dipraktikkan dalam lampu yang samar dan pasti meningalkan kenangan terindah buat si suami dan isteri.
 Head rest
Memberi kelegaan pada isteri yang bersandar pada peha suami sambil asyik mengulum batang zakar.

 Meneroka Selatan
Dalam keadaan sebegini isteri lebih memberi perhatian kepada buah zakar dan bawah zakar.


 Lorong Tekak
Teknik ini biasanya dipraktikkan barat dan agak bahaya bagi wanita asia kerana zakar akan terus disalurkan kedalam tekak.
 Menongkah Utara
Hot buat pasangan yang baru mendirikan rumah tangga tetapi berisiko tinggi buat suami yang bersaiz xxxxl..

Wayang.
Isteri perlu lebih memberi perhatian dan fokus pada bahagian atas zakar..Posisi ini lebih santai buat pasangan muda.

157 comments:

Anonymous said...

tpi ape hukum menghisap zakar suami.
adekah di benarkan dalam islam?

Anonymous said...

Tq bkongsi..dpt tips br..

Anonymous said...

posisi yg sngat menarik.. tp x bnyk perempuan yg suka hisap batang lelaki dgn cara posisi dlm gambr..

Anonymous said...

posisi gambar no.7 paling best ! hisap batang dan paling syok jilat telor skali.. tu yg paling lelaki suka.

Anonymous said...

Z

Anonymous said...

Hisap batang memang best. I suka hisap batang laki i

Anonymous said...

boy friend i memang suka kalau hisap batang...terima kasih

Anonymous said...

Haha

Anonymous said...

dulu masa awal kawin sy geli nk hisap btang suami, tp x lame pon, sbulan 2 lpas 2 da jd bnda wjib..kdg2 bila dia morning wood pon sy belasah jgk..hihi..

mamatparih @ YM said...

girl kulum time drive pun best~~

mamatparih @ YM said...

girl kulum time drive pun best~~

Anonymous said...

klu batang kita di hisap mmg rasa puas.. lagi2 klu batang besar. hisap telor skali baru trasa nikmatnya!

Anonymous said...

Bleh u bgtau cara u isap batang laki u cmne..

Anonymous said...

Teringin nk rse batang di hisap 2org gurl srentak..

Anonymous said...

Hukum Menghisap zakar Suami.

* Ustazah aku cakap xpa hisap zakar suami tapi masin sikit laa.. hahahaha

Anonymous said...

Sedap ker..nk cube boley

Anonymous said...

I gian hisap batang suami i. Mgkin sbb baru kwin, jd nafsu tu hari2 nk, i umur 24, hbsnd umur 35. Huhu. Tp xtau cara yg btul nk hisap. Biase i yg ske sakat dia, cium n jilat tlinga, tgkuk n tgn main2 kt btg dia,then main lidah kt kpala btg..

Anonymous said...

Stick to floral accessories if youre not sure about the trend and ease your way in to full on flowers. A simple maxi dress with floral print is a perfect spring look, plus you can just add gladiator sandals to take it through to summer!The top styles this year are unapologetically girly, so its no surprise to see all things frilly here in the trends list. Ruffles, frills and flounce are perfect for creating curves if youre a rectangle body shape, or for covering problem areas.
The BioLite CampStove allows campers to cook foodand charge their devices at the same time. Campers put fuel, such as sticks and pinecones, in the stove's combustion chamber. [url=http://www.magliecalcio-2013.com/]calcio italia[/url] Sharron Angle Threatens Harry Reid With Lawsuit In Feud Over Deleted Campaign Website
Apple cider vinegar is one of the most valuable treatments you can have in your box of natural acne scarring goodies. It's a very effective way of toning the skin, helping to even out any discoloration as well as helping to reduce further outbreaks of acne.
Ho iniziato e forse avrei dovuto chiam貌 David Phillips. Sia che lo difendono o d'accordo con tutto il resto di noi una cosa 猫 un dato di fatto. [url=http://www.magliecalcioitalia.net/]maglie calcio a poco prezzo 2013[/url] Carefully well taken tour dates in the town are a better way of being aware of the city on the initial day..
It's not uncommon for singles to ask, "What's your sign?" when meeting someone new. Depending on the extent of their belief in astrology, knowing someone's astrological sign can aid in making assumptions or conclusions about someone's personality, character, and consequently, their potential compatibility.
Upon landing his debut role as a detective in the Lifetime original film, "The Eleventh Victim," World Peace took to his Twitter account last year to express his excitement. [url=http://www.magliecalcio-2013.com/]calcio italia[/url] Don Johnson and PhillipMichael Thomas of Miami Vice fame, despite the show's dark theme, took bright pastel colours and gave men the world over an excuse to wear them with the tshirt under the Arminai jacket look. They have been somewhat credited for wearing the look and is perhaps the look we most think of when hearing the show's name. Johnson particularly saw his influence on popular culture with the nosocks, loafers look and white linen pants.
the commissioner said during a radio interview in October, referring to the league's highintensity regular season, "I am inclined to not play it. It is really tough to force competition, and after a long season, to ask those guys to go out and play at the same level they played is really tough." Impossible, though, is more like it. Because the Super Bowl is played at a neutral site, Goodell can't follow the lead of baseball boss Bud Selig and try to coax players into caring about the outcome by awarding homefield advantage to the winning side.

Anonymous said...

I PERNAH HISAP BATANG SUAMI,SUAMI PULA SAMBIL HISAP TETEK AKU,,SEDAP LAH HISAP222

Anonymous said...

hisap telor laki memang best..kalau kita hisap telor lagi laki pon rasa geli..dn dia pon mula nk hisap tetek la nk raba pepek la..aq suka jilat batang ngan telor suami aq..

Anonymous said...

1 and 7!!! Yeeaahh..

Anonymous said...

mcm korg ni

Anonymous said...

mcm korg ni

Anonymous said...

.....

Anonymous said...

teringin jugak nak hisap mcm ni

Anonymous said...

I pun suka hisap telur husb i. Terkeluar keluar air liur dia.

Anonymous said...

Ape rase telo and btg husband u ?

Anonymous said...

Suke hisap zakar hubby dan telan air mani..

Anonymous said...

I pon setuju..lme2 seronok dpt hisap zakar..

Pharmacy.SKSLink.com said...

Ubatan seks herba baru sudah tiba. Ayo kita lihat: http://farmasi.skslink.com/

MOS said...

Aku suke time wife pki tudung blow batang aku...da penah skli dia telan ckit mani aku nih..igt dia x suke..tp dia kata ok je..siyes time dia sedut mani tu mmg nikmattt giler la..btmbh syggggg dabel2 kt wife...pd wife2 leh la try pd suami msg2...

Anonymous said...

U gigit zakar dia x..

Anonymous said...

Spe nk kulum sye pnyr?stim nie..

Anonymous said...

Serious sdp gile ble dpt hisap mmg xnk lps dh..kdg2 hubby pulak yg meraung2 sbb dh letih..nak2 bile hisap time drive..dh xpk org nk tgk ke ape..dh jd rutin wajib hisap batang hubby mse drive..hehe..time tegang n keras tu...yummy3...hahahaa

Anonymous said...

He..he..boleh ke?

Anonymous said...

Telan air mani jd haram... Sbb air mani adalh najis... Kulum btg mngikut ulama adalah makruh.. Nafsu tu nafsu jgk.. Tp agama kena ikut

Anonymous said...

Isu oral ni da lame di debatkan..sstgh para ulamak ckp d bolehkan selagi ada prsetujuan dua2 belah pihak..huraian trlalu pjg klo nk cite kt cni..korg gogle la sdri..tang mani lak klo ikt mzhab shafie ialah suci..tang telan mani lak aku x brpe tau..ada kata boleh..ada kta xbleh..tp bini aku penah tetelan gak mani aku sbb dia tgh high smpi x pasan tetelan..aku pnh utarakn isu ni kt ustz2 melaui ruangan kolumnis dorg..jwpn mmg becampo2..yg ptg jgn ko shot belakang la..jelas haram!!!

Anonymous said...

Msti da exper isap btg suami..da try mani dia?rase ape ek..bleh ke telan?

Anonymous said...

air mani mmang suci..tp air mazi adlh njis..air mani xkan kluar tnpa skali dgn air mazi..jd sape yg telan air mazi + mani..maka haram la..
perbuatan oral mgikut mazhab bnyak yg beza..ade yg dibolehkan n ade yg mkruh..jd ikut la mzhab mne kite prcaya..
kita boleh main dgn plbagai cre dgn psangan kita..kcuali bhagian dubur..itu hram..
lg isu 'main' dlm rumah tngga nie jgn la cter kt dlm nie..bleh jd dosa t..

Anonymous said...

haha sedap wey batang kena isap.. awek aku suka isap btg aku mase aku tgh drive..haha kadang2 tgh bayar tol pon dya wt x kesah je..aku plak yg naek segan..haha

Anonymous said...

I nak hisap batang u bole? hihi

Anonymous said...

Sama la.i pun suka hisap n telan air mani.tp yg paling i suka hubby i pancut kat muka then i terus hisap batang hubby i biar dia ngilu.

Anonymous said...

Nak hisap punai abang tak panjang 7" besar berpuluh gadis yg pernah hisap batang i semua sangap

Anonymous said...

U nak hisap batang i mari lah i bagi boleh i henjut mulut u keras batang i

Anonymous said...

Hisap batang panjang suka batang i besar anak dara umur 14 tahun ketagih batang i.dia ckp besar panjang keras.dia kulum memang susah nak lepas selagi tak pancut.

Anonymous said...

Semua cara diatas i pnh buat kt my boy.. N i like it..

Anonymous said...

I penah hisap batang boyfriend i setiap kali keluar dating. sebelum dia hntar balik umh,msti bnda wajib hisap batang dier dlm keta. Mula2 telan air mani rasa payau je tekak & pahit..lama2 sedap lak rasa air mani boyfriend i..

Anonymous said...

Nak try hisap! I tak penah raseeee.. :'(

Anonymous said...

Nk tnya para isteri sedap ke air mani..share2 la Kat cni...nk try ni..hubby request..

Anonymous said...

korang lupa ada 1 lgi cra yg lgi best...msa 2 kitorang husbnd n wife buat style 69...smpi sma2 klimaks yooo...sedap x terkata...semakin rancak dia jilat kelentit aku, aku pn semakin rancak la kulum batang dia...apa lgi sma2 pancit..

Anonymous said...

wowww nk cuba la jga...69 style fuyooh....x sbr jmpa gf aku mlm ni..

Anonymous said...

Nak gak..

Anonymous said...

Admin, bleh bg artikel posisi jilat kelentit isteri jugak tak? X fair la utk hubby jew!

fatin nadirah said...

air mani tu x najis tpi air mazi yg najis

Anonymous said...

unting suami u..tp..

Anonymous said...

Try hisap batang I la..

Anonymous said...

Xper ker telan air mani en. Somi?

Anonymous said...

Nk tny...siapa pernah telan air mani suami???rasa ape??tolon share ckit. ;-)

Anonymous said...

Bestnyerrr isap batangg....slurpp slurpp... :p

Anonymous said...

Bleh je..da Pnh try blum?

Anonymous said...

Bestnya lorang...:)

Anonymous said...

Batang kena isap memang sedap.sampai pancut dlam mulut lg.fuu

Anonymous said...

my wife hisap konek i sampai i pancut

Anonymous said...

Dah lama take buat. ...semalam teringin nak buat....apalagi. ..sedap n nikmatny.

Anonymous said...

Tray hisap kote kt dalm tab mandi peh sedap o smbil hisap tetek gf

Anonymous said...

Yum yum sedap nye hisap kote panjang i tringin nk kulum ramai 2 spa nk

dya emogulz said...

Sya bru 13taon tpi sya dh penah hisap batang anak jiran dan adik saya punya....sedap

Anonymous said...

Haha...umuq aq baru 10tahun...tpi bila mak aq pegi keja...aq mulakan projek bersama ayah dan abang...aq dijolok berselang seli....betapa syur nya...apabila tiba turn aq ...aq menghisap pelir nya dngan penuh keyakinan...ternyata,aiq mani abang lg sedap berbanding ayah kerana pelir ayah telah dikulum ibu sebelum ke kerja....

Anonymous said...

Buad awal awal lg syok...x la ketagih sangat waktu nikah nnti

Anonymous said...

Batang ape yg korang sumew cakap nie...nk tau gak...

Anonymous said...

I pon suka sgt isap batang suami..memng nyaman sngt..stp kali bersetubuh i mesti isap..suami suka sngt..

Anonymous said...

Tingal no tel

Anonymous said...

Nak hisap batang u boleh

Anonymous said...

sapa nak rasa batang 8". Meh sini.

Anonymous said...

Xpnh lg dhisap..blh bt kt sy x

Anonymous said...

sape nk hisap batang i..ok jer..gurl plzz..

Anonymous said...

pepagi sebelum ke tempat kerja .. rutin harian hisap batang cik abang sebelum mandi ke tempat kerja, nyaman sesgt dpt hisap ... aummm aummm..

Anonymous said...

hye..mcm best jer..ehehe

ambros osmena said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

nk rasa btg x?

Anonymous said...

nk isap btg i..reenshah@yahoo.com.my

Anonymous said...

pm at reenshah@yahoo.com.my

Anonymous said...

Aku pun nak Kene hisap Ni..stim m......huuuuuuu

Anonymous said...

ye btol air mani ta najis , air mazi yg najis korang ni ta tahu maen bedal je , laen kali pergi blajar agama dulu baru tulis kt sini , islam melarang dua sahaja tidak kira mana2 mazhab , hanya dua sahaja iaitu dubur dan ketika haid

Anonymous said...

typis ofis aku pnah kantoi layan blue time ot.ms tu tgh korek 4 jari dia..dia malu...nk cover line dia isap btg aku.hampir setiap hari...air mani aku licin dia telan

Anonymous said...

Sape2 gurl area pntai timur yg nk isap btg I, pm kt znzcreative@gmail.com

sure puas hati!

Anonymous said...

Anonymous-u hisap batang i i isap biji kelentit u..i suka biji kelentit..

Anonymous said...

Rasa payau tp telan je la sbb dh stim sgt.hubby i suka i jolok lidah dlm lubang kencing..gigit2 kepala tu mcm kunyah chewingum..mengigil2 hubby i. Hubby suka jilat cipap n lubang dubur i..i plak yg mengigil2..ahhh

Anonymous said...

Mula2 mmg geli..x tau cmna nk hisap..hubby ajar..pas tu i plak yg gian nk hisap batang dia..uhhh..padatnya..mcm terung

Anonymous said...

Korang ni sume da jauh meyimpg la..nih utk golongan yg halal je..yg Blm kawen xyh nk share2..g kawen dlu...

aswat trupal said...
This comment has been removed by the author.
shah.kl79 said...

wow..ada sesapa nk isap btg x?lama nyer x rasa..

shah.kl79 said...

rajin2 ler email ye..:p

Anonymous said...

I nk batang u

shah.kl79 said...

hahahaha...meh email shahril.kl79@gmail.com

SKSLink.com/yummycum said...

Ini dia korang mesti cuba pasal bini korang mesti nak lagi. Free jer test kalau tak suka, bagi balik: http://skslink.com/yummycum

Anonymous said...

Tringin la plak

Anonymous said...

Bole.. emel meh

shah.kl79 said...

hmm...best nya kalo wife sporting cmni..

Anonymous said...

Sape bole isap kote ni? Emel facebook mieslol@yahoo.com

Anonymous said...

Sape nak isap kote? Emel facebook mieslol@yahoo.com

Anonymous said...

Sape nak isap kote? Emel facebook mieslol@yahoo.com

Anonymous said...

mmg best my husband also suka i jilat adik dia tp x pernah try nak telan mani sbb takut muntah

shah.kl79 said...

bertuah la badan....

smiley allstar said...

Ha2 seks gler korg nieh

smiley allstar said...

Ha2 seks gler korg nieh

smiley allstar said...

Ha2 seks gler korg nieh

smiley allstar said...

Ha2 seks gler korg nieh

smiley allstar said...

Ha2 seks gler korg nieh

Anonymous said...

Spa nk isap kote i mai sni

Anonymous said...

Mmg sdap klau pompuan isap kote sbb dlu aku cpel dgn awek aku dia nak sgt2 isap kote aku aku bg las dia isap pehh mmg sgt2 tuuu

Anonymous said...

Ada spa2 nk isap kote aku mai cpt aku dh gian skg nie

Anonymous said...

memang sedap mengomol biji kelentit sambil osteri menghisap batang...errrrr jilat kepala huh...pasti kembang giler..saat tu dlm x sedar pasti kelentit isteri kena sedut mcm kucing menyusu..waw!!! best kangkang luas2 sambil tengok pantat merekah n biji tersumbul..masukan airbatu dlm mulut pastu rolling kat biji...bestnya..trylah..pasti terangkat n biji tersumbul keras...bestnya...bgtau isteri keadaan bijikelentit couse dia x boleh tengok...pasti tambah gairah...sambil tu ajar isteri tempat paling geli kat btg....slow2 jer x perlu ganas...errrrrrrrr bestnya.

Anonymous said...

pelan2 sayang nanti cepat pancut....jilat bijik kelentit slow2 dari bwh keatas hujung bijik kelentit...roling2 gan lidah letak ais sekali..walaupun sejuk tapi bijik tetap keras n kembang...waw!!! bestnya kelentit...memang aku gian sama kelentit..dgr namanya aku trus tegang berdenyut denyut..kepala kembang...huhhhhhh!! x tahan aku..jap lg nk gomal bijik kelentit bini aku..tapi awas pelahan lahan sepaya kelentit isteri x terjuih.perlahan lahan jilat n hisap lagi berbisa....ohhh kelentit tggu aku dtg

Anonymous said...

isap kelentit pelan2 sambil tangan gentel 2 2 puting pskai ujung jari telunjuk...huh!!! puting keras kelentit pun keras..bukak kangkang luas2 cium kelentit..waw!!!! bestnya..bijik mesti merah...sayang bijik u merahlah..eram abg...nk isap bijik boleh x?..nk jilat bijik boleh x?...abg gigit ek?....sambil kemam pakai bibir n sedut pelan2..(keluar masuk bijik lembut kena bibir macam ank kucing menyusu)..x tahan abg...sayang hisaplah pelan2...sambil pegang batang halakan kat bibir isteri..pastikan bau wangi beb...baru best...xpon cuci pakai colgete biarkan 3-4 minit baru cuci pasti best segar batang...sejuk2 panas..nyut2 kepala butuh aku...huhhhhhhhh!!! sayang jilatlah bwh kepala pelan2 gomol pakai ais....uhhhhh!!!! geli sayang....buat kedudukan 69...apalagi benamkan pantat kat muka romen sekitar lubang n bijik kelentit...sesekali sedut2 tarik panjang sikit gigit pelan2 hujung bijik...huhhhhh!!! kembang batang aku sekarang ni berdenyut urat samua timbul...arrrr!!! air mazi keluar...wah!!!! bayangkan bijik kelentit depan mata....sejam-2jam main biji kelentit...emmmmmm!!! sedap mcm jeli...pakai perasaan baru best yup....

Anonymous said...

I suka tu jilat2 cipat dari bijik kelentit sampai ubang jubur...huhhhhhh!!!! geram mmm!!!! roling2 lidah kat lubang jubur...bestnya...sesekali isap2 bijik kelentit wuhhhh!!!!..arrrr!!!! nk type pun gigil ni...i pengemar bijik kelentit..3 jsm pun sanggup layan..pasti juling mata...huh!!! bijik kelentit aku merindui mu....ahhhhh!!!! keras giker btg aku nyut2 nyut2 kepala besar merah..kalau kena isap best ni....x tahan aku...nk g isap japlah bijik kelentit sambil suapkan btg yg keras ni kat mulut bini aku...uhhhh bijik kelentit tggu abg dtg...berair batang aku...huh!!!

Anonymous said...

sambung lagi sambil tggu bini aku cuci cipap dia wangi2..dia tau uku punya kegemaran...bijik kelentit..itu pasal aku jaga bijik kelentit bini aku dlm keadaan baik100%.jgn ganas2 pelan2 yg penting pakai perasaan..huh!!! bini aku pasti hujung2 x tahan hisap pulak batang aku..apa lg 69lah best...selet jer mulut kat cipap...gomol puas2 lelap mata sama2...huh!!!! bestnya nyonyot bijik kelentit..jilat2 kat lubang cipap n lubang jubur...bestnya...x tahan..mana lambat sangat ni...nyut2 kepala butuh aku...kembang kemerahan berair kat hujung..aku urut dari tadi...rrrrrrr....kerasnya...harini target nk main 3 jam...yessss!! dah apoiment dari siang raba2...seminggu sekali best!!!!!

Anonymous said...

adoiii bini aku ambil air sejuk pulak kat dapur....pasti nk soh isap puting gan bijik kelentit pakai ais lah tu...sedap tau....terangkat bontot klu kena...trylah...kepala butuh pun kalau kena ais best...terutama kat bwh kepala tmpt urat halus tu...jgn rakus sangat putus urat tu...senang putus beb...tu mcm daralah klu dah putus xkan dpt kembali...klu suami o boyfrend anda xde pasti kaki melancap punya...I punya madih ada tu yg kepala blh nyut3 dlm lubang cipap....huhhhhh...bini aku suka tu...n dia jaga urat tu baik2..jilat2 jet tempat tu kulum pun pelan2.....huh!!!! paling best rolling lidah kat urat tu...tu yg x sedar bijik kelentit n cipap kena gomol puas2...sama2 suka ...aku jilat keliling bijik kelentit n lubang cipap sesekali trus kat lubang jubur....pasti bini aku x tahan hisap btg aku sampai pangkal padtu jilat keliling kepala, telur aku pun kena kulum..nyonyot2 jilat sampai lubang jubur juga...terangkat beb.....huhhhh!!! lamanya tggu...cepatlah abg x tahan ni...batang abg dah berdenyut dari tadi....huhhhh!!!!.....yes2 bini aku dah sampai.wah....bau wangi..x pakai baju dlm n seluar dlm...nampak puting n lurah V...geram aku...emmmmmmm bestnya, nikmatnya hubungan halal isteri tercinta...huh!!! bye aku nk melaksanakan dgn sepenuh hati...3 jam romen pasti menyeronokkan......huhhhh!!!!

Anonymous said...

memang di akui cara tu best...lama2 lg best!!

Anonymous said...

Isap batang best..sapa nak batang boli i isapkan

shah.kl79 said...

email detail plz..:p
shahril.kl79@gmail.com

Anonymous said...

nak try boleh?

shah.kl79 said...

boleh jer..

Anonymous said...

Yeke

Anonymous said...

Cuba sekali isap I punya juga..bole x

Anonymous said...

selamat menghisap kote para suami ...... bahagiakan suami.....

Anonymous said...

mai laa isap kote aku tgh duk tegang skg nie...aduh aku dh x lrat dh skg nie wie sbb kote aku asik duk keras mjang jaa nie ada x awek yg ble isap kote aku nie bg trun blk

chatservis said...

Nak cari teman baru ke sunyi ke nk lepas rindu ke bleh borak2 dgn awek2 pakwe2 kt chating room cmusafirmaya.blogspot

Anonymous said...

mang best hsap btg laki taw bf . i dah pnah rsa air mani bf i , mang payau n pahit ckit . mang wajib lh law stiap kali nak wat projek msti wat style 69 . mang best gilerrrr !

Anonymous said...

Untuk wanita sahaja....sesiapa nak btg India....7.5 inci....leh watzapp saya....0166100159

Anonymous said...

kepada awek2 yg sudi sms la sy 019-3757540 azmir..

Anonymous said...

Ermm jtn2 sume lau nk try servis pondan isap lak leh cuba lg power dr pompuan buat..aku dh pnah kna,ketagih gila siutt..dorang mmg gila btg..terbaek lah!!!aku dh try gan ramai ank dara, isteri org tp bg aku pondan isap terbaek..lau leh kawen aku nk je wat bini..hu hu hu

Anonymous said...

Carik pondan2 lawa2 la muka cibaokk mane nk nek nafsu tp tul la pondan isap mang terbaikk..yg pnah cuba taw le camne..pompuan isap boring je

Anonymous said...

xpernah rse btg.. teringin jgk

Anonymous said...

Saya suka...nmpk ganas n nakal...aumm

Anonymous said...

Kasihan tengok ramai wanita yang masih belum rasa . huhuhu . Ruginya

Anonymous said...

My hubby chines..org cina ne bp ranjang memang best..i selalu isap btg dye..posisi i plg minat doggie peh mantop mme x nk org laen

Anonymous said...

Saya pulak teringin sgt nak hisap tetek besar ppuan..ada x girl yg btetek besar kat sini..

Anonymous said...

0132665016...whatsapp je lh..biar abg yg jilat pantat korang

Anonymous said...

Girls.wasup no nie 0136644450..

Anonymous said...

Meh hisap i punya

Anonymous said...

Meh hisap i punya

Anonymous said...

Torbaekkk

Anonymous said...

aaaaaa

Anonymous said...

waka saya pun mau jgla

Anonymous said...

ni persatuan btg ke apa ni

Anonymous said...

persatuan DOREMON bila korg nk wujuudkan haaa jawabla pertanyaanku ini jawab

Najihah jannah said...

{Live} Colection Abg Jepang Yang Imut Denga Toket Yang Besar..Mantap

{Live} Sekretaris Pribadi Lagi Pamer Susu & Memek Putih..Sunyumnya Menggoda

{Live} Abg Ngangkang Pamer Memek Lubang Sempit..Menganga Gan.

{Live} Pose-pose Hot Sepasang Lesbian..Mengairahkan.

{Live} Koleksi Photo Hot Maria Ozawa..Pose-pose Menantang

{Live} Adegan Hot Berbagi Koleksi Gaya Ngentot..Mantapp

{Live} Pose - pose / Gaya Hot Abg Jaman Sekarang..Sukanya Pamer Memek.

{Live} Photo Hot Pose-Pose Abg Kimcil Jaman Sekarang..Wuihh edan Tenan.

{Live} Sensasi Ngintip Toket Putih Mulus .Bikin Greng.

{Live} Animation : Kumpulan Photo Naruto Gokil ..Bikin Ngakak.

{Live} Pose-pose Bugil Pelajar Jaman Sekarang..Sungguh mengenaskan.

{Live} Colection Abg Cantik Lagi Berpose Bugil Pamer Susu & Memek.

{Live} Abg Jaman Sekarang lebih berani Tampil Seksi dan Hot.

{Live} Bandingkan Toket Anak smp dengan Toket anak sma..Bingung-bingung.

{Live} Kelakuan Nakal Pelajar Jaman Sekarang..Perlu Dibina.

{Live} Abg Sma Lagi Pamer Memek dan Toket Yang Aduhai.

Najihah jannah said...

{Live} Colection Abg Jepang Yang Imut Denga Toket Yang Besar..Mantap

{Live} Sekretaris Pribadi Lagi Pamer Susu & Memek Putih..Sunyumnya Menggoda

{Live} Abg Ngangkang Pamer Memek Lubang Sempit..Menganga Gan.

{Live} Pose-pose Hot Sepasang Lesbian..Mengairahkan.

{Live} Koleksi Photo Hot Maria Ozawa..Pose-pose Menantang

{Live} Adegan Hot Berbagi Koleksi Gaya Ngentot..Mantapp

{Live} Pose - pose / Gaya Hot Abg Jaman Sekarang..Sukanya Pamer Memek.

{Live} Photo Hot Pose-Pose Abg Kimcil Jaman Sekarang..Wuihh edan Tenan.

{Live} Sensasi Ngintip Toket Putih Mulus .Bikin Greng.

{Live} Animation : Kumpulan Photo Naruto Gokil ..Bikin Ngakak.

{Live} Pose-pose Bugil Pelajar Jaman Sekarang..Sungguh mengenaskan.

{Live} Colection Abg Cantik Lagi Berpose Bugil Pamer Susu & Memek.

{Live} Abg Jaman Sekarang lebih berani Tampil Seksi dan Hot.

{Live} Bandingkan Toket Anak smp dengan Toket anak sma..Bingung-bingung.

{Live} Kelakuan Nakal Pelajar Jaman Sekarang..Perlu Dibina.

{Live} Abg Sma Lagi Pamer Memek dan Toket Yang Aduhai.

Najihah jannah said...

{Live} Colection Abg Jepang Yang Imut Denga Toket Yang Besar..Mantap

{Live} Sekretaris Pribadi Lagi Pamer Susu & Memek Putih..Sunyumnya Menggoda

{Live} Abg Ngangkang Pamer Memek Lubang Sempit..Menganga Gan.

{Live} Pose-pose Hot Sepasang Lesbian..Mengairahkan.

{Live} Koleksi Photo Hot Maria Ozawa..Pose-pose Menantang

{Live} Adegan Hot Berbagi Koleksi Gaya Ngentot..Mantapp

{Live} Pose - pose / Gaya Hot Abg Jaman Sekarang..Sukanya Pamer Memek.

{Live} Photo Hot Pose-Pose Abg Kimcil Jaman Sekarang..Wuihh edan Tenan.

{Live} Sensasi Ngintip Toket Putih Mulus .Bikin Greng.

{Live} Animation : Kumpulan Photo Naruto Gokil ..Bikin Ngakak.

{Live} Pose-pose Bugil Pelajar Jaman Sekarang..Sungguh mengenaskan.

{Live} Colection Abg Cantik Lagi Berpose Bugil Pamer Susu & Memek.

{Live} Abg Jaman Sekarang lebih berani Tampil Seksi dan Hot.

{Live} Bandingkan Toket Anak smp dengan Toket anak sma..Bingung-bingung.

{Live} Kelakuan Nakal Pelajar Jaman Sekarang..Perlu Dibina.

{Live} Abg Sma Lagi Pamer Memek dan Toket Yang Aduhai.

Anonymous said...

Waaa

Dewa Bokeper said...

FREE DOWNLOAD VIDEO PORN ASIAN


FREE PORN KUMPULAN VIDEO PERAWAN SEMARANG


FREE DOWNLOAD VIDEO PORN HARDCORE


GRUB TANTE GIRANG


FREE PORN KUMPULAN VIDEO PERAWAN JOGJA


FREE DOWNLOAD PORN VIDEO | VIRGIN


NAFSU KAKAK TIRI


FREE PORN KUMPULAN VIDEO PERAWAN BANDUNG


FREE PORN KUMPULAN VIDEO PERAWAN JAKARTA


BOKEP ABG MALAY


AWEK FACEBOOK SEX


CEWEK TUDUNG SEX


BOKING CEWEK JAKARTA


SEKANDAL ANAK SEKOLAH


NGINTIP MESUM DI WARNET MAKASAR


WANITA PENGHIBUR INDONESIA


BOKING AYAM KAMPUS


FOTO TELANJANG ABG


FREE DOWNLOAD VIDEO PORN LESBIASN


FREE DOWNLOAD PORN VIDEO | VIRGIN


FREE PORN KUMPULAN VIDEO PERAWAN MEDAN


FREE PORN KUMPULAN VIDEO PERAWAN MAKASAR


FREE DOWNLOAD PORN VIDEO MALAYSIA


FREE DOWNLOAD PORN VIDEO INDONESIA


FREE PORN VIDEO THAILAND


FREE PORN KUMPULAN VIDEO PERAWAN SMA













Balas






























.






































































































Balas Hapus

Anonymous said...

Gf sy un slalu hisp btg sy..sy puas sgt..smemgnye pmpuan pndai hisp btg..

Anonymous said...

Btg sy bsar n pnjg..

Anonymous said...

sblm main mmg wajib hisap batang somi..dijilat dr lubang bontot.telur tu mmg kolom2..tgh drive suka raba batang kasi stim.dah stim bkk zip kolom2 lg..
lg 3 hari br dpt main ni..tgh upgrade diri tuk kasi somi puas

Jejaka klate said...

Bley x ad hal

Jejaka klate said...

I pye 18.5 cm lebar 5.2 jejari bulatan 6 deg